Wie ben ik

Steun en toeverlaat als het tegenzit

Ik ben Franca Meijs, stressmanager, getrouwd en moeder van 4 kinderen in de leeftijd van 15 tot 21 jaar.Ik werk als zelfstandige in Den Bosch, Geffen en Nijmegen. Mijn specialisme is eten en alle vragen/ problemen daaromtrent. Daarnaast begeleid ik alle stress-gerelateerde problematiek.

Ik heb een 4-jarige opleiding als coach, counselor en conflictbemiddelaar. Ik gebruik diverse technieken om tot de kern of tot inzicht van de hulpvraag te komen. In mijn begeleiding werk ik met ACT (acceptance and commitment therapy), RET, NLP.

Daarnaast ben ik kindertherapeut en kan door mijn inzicht in hechting ook beter naar gevolgen in een volwassen leven kijken.

Natuurlijk hebben we allemaal onze vragen en onzekerheden. Onze angsten en spanningen. Wanneer dit vragen zijn waar we mee stoeien is dat geen probleem. Het wordt anders als deze vragen angsten worden en je beletten te genieten of te functioneren. Door echtscheiding, burn-out, verlies van een dierbare of een andere heftige emotionele gebeurtenis kun je zo uit balans raken dat je het even niet meer weet. Bespreekbaar maken waar je mee zit is niet altijd even makkelijk. Ook niet bij mensen die je dierbaar zijn.

In al dit soort situaties is het verstandig eens na te denken over het inschakelen van een counselor/coach. Deze heeft tijd, aandacht en deskundigheid en kan samen met jou kijken wat er precies speelt en hoe je daar anders mee om kan gaan. Alles blijft vertrouwelijk en vaak worden deze gesprekken vanuit de aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed.

Ik ben geregistreerd counselor en aangesloten bij beroepsvereniging NFG en koepelorganisatie RBCZ.

.      

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie of een afspraak neem dan contact met mij op.

Neem contact op